Kula: Pripreme za 54. opštinsku smotru recitovanja „ Maksim Jeknić“

U okviru priprema za 54. opštinsku smotru recitovanja „ Maksim Jeknić“, koja će u Kruščiću biti održana 14. marta 2022. godine, počelo je održavanje mesnih smotri recitovanja na kojima će selektorka Amalija Kovač, u saradnji sa saradnicima, odabrati učesnike opštinske smotre.

Na mesnoj smotri u Crvenki održanoj 1. marta, najuspešniji recitatori mlađeg uzrasta su bili Luna Latinović, koja je osvojila prvo mesto, dok su drugo i treće osvojili Nađa Matić i Katarina Mitošević. Nosioci prva tri mesta srednjeg uzrasta su Jana Martić, Una Rodić i Vasilije Bodrožić.

U Liparu je 02. marta održana mesna smotra recitovanja. Najuspešniji recitatori mlađeg uzrasta su bili Lena Popović, koja je osvojila prvo mesto, Jovan Opačić, drugo mesto, i Milica Trešnjić, treće mesto. Kada je srednji uzrast u pitanju prvo mesto osvojila je Natalija Đuričić, drugo Anđela Vuković dok je treće mesto osvojila Marija Đuričić. Najbolji recitator starijeg uzrasta bio je Uroš Mikulić.

Na mesnoj smotri u Kruščiću koja je održana 2. marta, najuspešniji recitatori mlađeg uzrasta su bili Nikola Lojpur, Milak Janković i Filip Varga. Učesnici srednjeg uzrasta koji su osvojili prva tri mesta su Lucija Ivanović, Strahinja Aleksin i Mila Bulatović.

Izvor i foto: kula.rs