WOODLAND RESORT – OAZA KOMFORA I UDOBNOSTI

Woodland Resort se nalazi na samo 200m od Šumaričkog jezera. Daleko od svakodnevne buke, a opet na dohvat ruke.

Woodland Resort je mesto inspirisano prirodom, ljudima i ljubavlju. Srdačni i gostoljubivi ljudi koji su spremni da Vaš boravak učine što prijatnijim neizostavan su deo kompleksa. Woodland Resort je turistički kompleks koji predstavlja početak novog viđenja turizma u Šumadiji. U okviru kompleksa nalaze se smeštajni kapaciteti u vidu apartmanskog naselja, izgrađeni kao arhitektonski kompleks koji podseća na Šumadiju nekog davnog vremena uz moderne i urbane detalje. Pored smeštajnih kapaciteta tu su i sadržaji u vidu restorana sa predivnim pogledom na Šumaričko jezero i njegovo predivno okruženje, kao i ogromna bašta. Restoran je otvoren tokom cele godine. Kompleks sadrži i salu za venčanja i ostale svečanosti. Woodland Resort raspolaže sa dva bazena, sedam soba i jednim apartmanom. Enterijerom kompleksa preovladava drvo, prirodni materijali koji se savršeno uklapaju u šumovito okruženje. Korišćenje interneta za sve goste je besplatno i obezbeđen je besplatan parking.

PRENOĆIŠTE SA DORUČKOM

Woodland Resort raspolaže sa sedam soba i jednim apartmanom. Sve sobe su opremljene po najvišim standardima – televizor, klima uređaj, besplatan wireless internet, u određenim sobama i mini bar. Sedam soba raspolažu francuskim ležajem i kupatilom, a dve sobe sadrže i mini trpezarije. Kompleks poseduje jedan veliki apartman, koji pored odvojene spavaće sobe ima dnevni boravak, kao i kuhinju. Sobe i apartman ujedno prate ambijent čitavog kompleksa u kome dominiraju prirodni materijali Skoro sve sobe imaju izlaz na terasu sa koje se pruža predivan pogled na čitav kompleks i okruženje. Za sve goste koji odsednu kod nas na raspolaganju je vrhunski restoran i 2 bazena. Bespalatan parking obezbeđen je za sve goste.

Savremena opremljenost, kao i prepoznatljivo gostoprimstvo naših zaposlenih učiniće da se osećate kao kod svoje kuće!

SVEČANA SALA ZA PROSLAVE I VENČANJA

Najsrećniji trenuci Vašeg života treba da budu zaista jedinstveni. Predivan ambijent, vrhunska hrana i usluga načiniće od Vaše proslave trenutke za pamćenje.

LETNJA BAŠTA I 2 BAZENA

Spas od vrelih letnjih dana možete pronaći na bazenima! Woodland Resort raspolaže sa 2 bazena u kojima se možete opustiti i uživati. Na samim bazenima nudimo Vam veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića i koktela. Za poklonike dobre hrane pripremili smo raznovrsnu ponudu jela iz naše kuhinje koju možete degustirati na otvorenoj terasi restorana koja ima pogled na bazene.

Woodland Resort-u možete uživati u čarima samog kompleksa, prirodi Šumaričkog jezera, biciklizmu, pedalinama, kao i u “Avantura Park-u” koji je deo turističke ponude na Šumaričkom jezeru u Kragujevcu. Ono što je neizostavno jeste obilazak kulturno-istorijskih spomenika grada Kragujevca. Takođe, pored navedenih sadžaja možete uživati u obilasku vinskih podruma u Kragujevcu, Topoli, Aranđelovcu – krajevima poznatim po dobrim vinima.

Woodland Resort Arena

Kragujevac je dobio novi multifunkcionalni prostor Woodland Resort Arenu, koja se nalazi u okviru Woodland Resort-a na Šumaričkom jezeru i moći će da ugosti više od 7.000 ljudi. Zbog prirodnog ambijenta u kome se ovaj prostor nalazi moći će da se pohvali sjajnom akustikom i idealnom lokacijom. Neke od najpoznatijih regionalnih zvezda će već tokom ove godine nastupiti u Woodland Areni, a neka od imena o kojima se govori su i Zdravko Čolić, Severina, Željko Joksimović, ali i mlađoj publici poznatiji Jala Brat i Buba Corelli, Maya Berović, Saša Kovačević, Marija Šerifović, Adil i drugi.

Pored “koncertne dvorane” na otvorenom, Woodland je obezbedio i dve multifunkcionalne sale koje mogu da ugoste više od 600 posetilaca, dva restorana, kao i dva bazena, ali i igraonicu za najmlađe sa specijalnom podlogom.

Turistička ponuda Kragujevca je obogaćena brojnim sadržajima koji će biti dostupni tokom cele sezone Kragujevčanima, ali i gostima iz drugih gradova. Očekuje se da će nakon otvaranja, Woodland Resort svakog vikenda ugostiti između 10.000 i 20.000 posetilaca iz cele Srbije, što je ogromna prilika da Kragujevac predstavi svoju turističku ponudu posetiocima iz Srbije, ali i regiona.