Zamena stolarije u SSŠ “Branko Radičević” u Rumi

Predsednica Opštine Ruma obišla je radove na zameni stolarije u SSŠ “Branko Radičević” u Rumi. Zamenjena je PVC stolarija na kompletnom objektu škole, radovi su finansirani iz budžeta Opštine Ruma u iznosu od 1,408,000.00 dinara.

SSŠ “Branko Radičević” u Rumi postoji oko 30 godina i do sada nisu izvođeni radovi na zameni stolarije. Nova stolarija ne samo da doprinosi lepšem izgledu škole, novi prozori doprineće toplijim hodnicima i učionicama.

Iz opštinskog budžeta finansirani su radovi za zamenu 21 prozora, koji su predstavljali prioritet kada je u pitanju sama sanacija školskog objekta. Pored stolarije saniran je sanitarni čvor, vodovodna i elektro instalacija takođe sredstvima iz opštinskog budžeta.

Opština Ruma ulaže u obrazovanje, kroz ulaganje objekta za obrazovanje. Podsetimo, početkom ove godine na jednoj od sednica Opštinskog veća Opštine Ruma usvojen je zaključak prenosu sredstava iz budžeta u kapitalna ulaganja za renoviranje tri srednje škole u Rumi, Srednjoj stručnoj školi “Branko Radičević”, gimnaziji “Stevan Puzić” i Srednjoj poljoprivredno prehrambenoj školi “Stevan Petrović Brile” u Rumi.

Izvor i foto: rtv.rs