StudFest na Paliću – jedinstven studentski muzički festival

StudFest– jedinstven, studentski muzički festival, održaće se od 12. do 15. maja na tradicionalnoj lokaciji, na Palićkom jezeru, u Subotici.
Ovaj fenomenalni muzički festival kroz svoj četvorodnevni program, ugostiće poznate muzičke izvođače kako domaće, tako i strane, a svi posetioci moći će da uživaju u jedinstvenim zvucima elektronske muzike.
I to nije sve, muzički program festivala je zamišljen tako da obuhvati što više različitih žanrova, a sve to biće podeljeno po danima i na tri različite muzičke bine.

Ovogodišnji LineUp StudFest-a su popunila mnoga poznata imena:Andrew Meller, Nico Moreno, Raffa FL, Somewhen i Xenia, a pored njih nastupaće i mnogi drugi izvrsni izvođači poznati širom zemlje i sveta:Miloš Vujović,Marko Vuković, Filip Fisher, RanchaTek, Branko Vuković, ali i odlični live izvođači:Fox, Surreal, Tam, Micka Lifa, kao i rock sastavi Odliv Mozgova i Ritam Sex-I-Ja (RHCP Tribute band) koji će pružiti neki novi pečat ovom festivalu.

Takođe, popularne studentske žurke nisu izostavljene, te će svi ljubitelji plesa i malo drugačijeg muzičkog koncepta uživati u poznatoj Dragi Bravo žurci i različitim tematskim žurkama.

Pored vrhunskog muzičkog programa, na festivalu biće organizovani brojni društveno-odgovorni projekti i edukativne tribine. Ove godine StudFest je odabrao i ključnu temu društvenog delovanja:“Ekološki stambeni objekti”. A profesor sa građevinskog fakulteta će držati mini tribine i sa mladima diskutovati o problemima i rešenjima na ovu temu.

Cene ulaznicaza ovogodišnji StudFest biće podeljene u nekoliko kategorija u zavisnosti da li kupujete jednodnevnu ili za ceo festival. Ulaznice možete kupiti na zvaničnom sajtu festivala,kao i na svim prodajnim mestima Gigstix servisa.

Svi putevi ovog proleća vode na Palić, zato ne propustite da budete deo jedne ovakve priče i doživljaja.

Izvor:onlyclubbing.com
Foto: studfest.org