Izložba “U susret uskršnjim praznicima” u Sremskoj Mitrovici

U Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici održana je izložba, pod nazivom “U susret Uskršnjim praznicima” u organizaciji Gradske uprave za socijalnu, zdravstvenu i zaštitu životne sredine, uz podršku GIZ-a i Osnovne škole “Boško Palkovljević Pinki”. Veliki broj izlagača je u prodavao svoje rukotvorine, a izložba je bila veoma posećena.

Posetioci su bili i deca prvog i četvrtog razreda Osnovne škole “Boško Palkovljević Pinki”, koji su se odazvali pozivu Gradske uprave, koji su, takođe, izložili svoje rukotvorine.
Ova tradicionalna izložba se održava svakog aprila pred Uskršnje praznike, na kojoj izlagači prodaju svoje rukotvorine, ali se i druže. Na izložbi je učestvovao veliki broj udruženja, kao i škola “Radivoje Popović”.

Veliki broj udruženja se svake godine odazove ovom pozivu i ističu da im je drago što Grad brine o njima i organizuje ovakve manifestacije, koje im pomažu da izlože svoja dela i da se međusobno upoznaju.

Iz Gradske uprave ističu da su veoma ponosni na realizaciju izložbe, koja je prošla veoma uspešno, na sve izlagače i ističu da će uvek biti tu za njih.

Izložba je bila veoma uspešna, prisustvovao je veliki broj posetilaca, a izlagači su bili veoma sretni, što je bio i cilj izložbe.

Izvor i foto: rtv.rs