Brnabić: Zemlju moraju da vode iskusni i odgovorni ljudi

Kandidatkinja na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” Ana Brnabić juče je razgovarala sa građanima Sremčice i okupljenim građanima poručila da sve što je izgrađeno urađeno je zahvaljujući njihovoj podršci.

“Zato što ste vi verovali da možemo da promenimo stvari u Srbiji i da jedina granica jesu samo naši snovi”, istakla je Ana Brnabić i dodala da se 3.aprila održavaju najvažniji izbori do sada.

Navela je da se mora obezbediti da našu zemlju vode pametni, iskusni, ozbiljni i odgovorni ljudi, a to je pre svih, kako je istakla, Aleksandar Vučić, istaknuto je u saopštenju Srpske napredne stranke.

“Ne smemo u ovom trenutku da se igramo sa tim ko će nas voditi kroz ovako krizna vremena. Ne verujemo u politiku praznih priča, lepih priča, filozofije, mi verujemo u rezultate, plan i program. Mi smo ovde u službi građana, funkcije nisu najvažnije, važno je da svaki dan uspemo da uradimo nešto, od najmanje stvari kao što je dečije igralište do najveće stvari kao što je Klinički centar. Da svaki dan nešto u našoj zemlji promenimo na bolje”, rekla je Brnabić.

Prema njenim rečima 3. aprila “biramo između toga da li želimo da se vratimo u prošlost ili želimo da nastavimo da idemo u budućnost, da li želimo one čiji je plan i program rušenje ili želimo one koji grade”.

“Mislim da će pristojna Srbija ponovo pobediti i da će pobediti ubedljivije nego ikada do sada. Idemo do pobede trećeg aprila, ubedljive pobede na svim nivoima”, zaključila je Brnabić.

Izvor i foto: Tanjug/ GO SNS