Počela rekonstrukcija Kamenove ulice u Inđiji

Stanovnici Kamenove ulice u Inđiji, posle nekoliko godina od početka izgradnje brze pruge Beograd – Novi Sad, dočekali su kompletnu rekonstrukciju ulice u kojoj žive.

Javno preduzeće “Inđija put” radi više od kilometar dužine Kamenove ulice, a prema najavama iz Opštine Inđija teški kamioni biće preusmeravani na alternativni put.

Izgradnja brze pruge Beograd – Novi Sad najviše se odrazila na funkcionisanje građana koji žive u inđijskoj Kamenovoj ulici, koji su inače imali probleme zbog prolaska teških kamiona njihovom ulicom.

Po završetku radova na pruzi, opštinsko Javno preduzeće Inđija put počelo je potpunu rekonstrukciju te saobraćajnice u dužini od 1180 metara, i širini 32 metra.

Kako se ne bi Kamenova ulica ubuduće habala, opština će uticati da veliki kamioni više ne prolaze tom ulicom, rekao je predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak.

Kamenova ulica dobiće potpuno novi izgled, a u planu Javnog preduzeća “Inđija put” je rekonstrukcija i ostalih ulica koje su bile obuhvaćene radovima na pruzi.

Izvor: rtv.rs
Foto: Sremska TV