Apatin: Audicija za predstavnika „Srbije u ritmu Evrope“

U Velikoj sali Kulturnog centra u Apatinu će se u subotu, 12. februara od 10 časova, održati audicija za predstavnika Apatina koji će učestvovati na manifestaciji „Srbija u ritmu Evrope“. U pitanju je najveće takmičenje za mlade od 14 do 21 godinu u državi, talentovanih za ples i muziku.

Podršku ovoj manifestaciji daju ambasadori zemalja EU, Australije, Izraela, a finale programa emitovaće se i ove godine na Prvoj srpskoj televiziji.

Kandidati koji budu odabrani proći će sedmomesečne pripreme sa trenerima glasa i umetničkim direktorima scenskog performansa programa „Ritam Evrope“.

Pobednik će biti biran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika programa, kao i glasovima gledalaca putem SMS-a.

Prijave za takmičenje mogu se slati putem poruke na instagramu nalogu @ritamevrope ili putem broja telefona 0606555013. Oni koji se prijavljuju za pevanje treba da pošalju video ne duži od jednog minuta, izvodeći pesmu po želji bez matrice ili prateće muzike, a prethodno treba da se predstave imenom i prezimenom, godinom rođenja i mestom iz koga dolaze. Kandidati koji se prijavljuju za ples, ne treba da šalju video, već samo poruku. Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa, mogu se prijaviti sa jednog naloga, tako što će u poruci navesti sve članove grupe. Plesači sa sobom na flešu treba da ponesu muziku uz koju će plesati.

Ukoliko nisu u mogućnosti da se prijave, kandidati mogu doći u subotu direktno na audiciju, na kojoj će predstaviti svoj talenat.

Izvor: 025info

Foto: pexels.com