Vredna donacija Opštoj bolnici kompanije HealthCare iz Rume

Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici juče je dopremljena vredna donacija poznate kineske kompanije Healthcare, koja uspešno posluje u Rumi, a reč je o 423 jastuka od memorijske pene, namenjenih hospitalizovanim pacijentima u odeljenjima Opšte bolnice Sremska Mitrovica.

Srđan Popov, zamenik generalnog direktora Healthcare d.o.o. iz Rume izrazio je zadovoljstvo, što su kao kompanija u mogućnosti da odgovore na zahteve lokalnih zajednica u Sremu, a s obzirom da se ovde leči veliki broj građana, odlučili su da za potrebe pacijenata poklone jastuke. Popov je napomenuo da se nada da će i ubuduće biti u mogućnosti da pomognu novim donacijama.

Obratili smo se kompaniji Healthcare d.o.o. izRume za pomoć u vidu donacije jastuka za našu bolnicu i mogu slobodno da kažem da je ovo jedna od najvrednijih tog tipa koju smo ikada imali. Zahvalni smo ljudima koji su prepoznali našu potrebu i iskazali visoku socijalnu odgovornost. Jastuci će biti raspoređeni na sva odeljenja – rekao je prim. dr Dragan Malobabić, v.d.direktora sremskomitrovačke bolnice i ovu priliku iskoristio da zahvali svim sugrađanima, firmama i kompanijama koji su svojim donacijama pomogli rad ustanove u protekle 2 godine.

Izvor: sremskenovine.co.rs

Foto: Opšta bolnica Sremska Mitrovica