Sledeće sedmice tri sajamske manifestacije na BG sajmu

Tokom sledeće sedmice na Beogradskom sajmu biće održane tri sajamske manifestacije – Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, Međunarodni sajam hortikulture i Međunarodni kongres i sajam kozmetika, nege kose, estetike i zdravlja “Dodir Pariza”.

Prva dva sajma, prema kalendaru objavljenom na sajtu Beogradskog sajma, biće održane od 7. do 11. aprila, a sajam kozmetike 9. i 10. aprila.

Sajam nautike, lova i ribolova je manifestacija posvećena plovilima svih vrsta, opremi za lov i ribolov, sportovima na vodi i ronjenje, nautičkoj, kamp i outdoor opremi.

Među eksponatima Sajma nautike biće ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi a uz tradicionalnu berzu polovnih plovila, biće predstavljene poznate regate, splavarenja i ostali vodni potencijali Srbije.

Biće predstavljen i segment lova i ribolova i proizvođači i distributeri opreme za lovce i ribolovce.

Međunarodni sajam hortikulture, Beoplantfair biće obogaćen sa dve velike tematske izložbe i to izložbom lekovitog bilja i preparata od meda kao i baštenskih i parkovskih mašina.

Izlagači iz zemlje i inostranstva predstaviće uzgajanje cveća i cvetnog materijala, proizvodnju sadnica i semenskog materijala, voćarstvo, vinogradarstvo, pčelarstvo, gajenje lekovitog bil?a, uzgoj i održavanje zelenih površina, pejzažnu arhitekturu.

Međunarodni sajam kozmetike okupiće proizvođače, predstavnike i distributere najpoznatijih svetskih brendova kozmetičkih i frizerskih kuća, a značajno mesto zauzeće i deo koji se bavi zdravljem i preventivom.

Izvor: Tanjug
Foto: sajam.rs