Pozorišna predstava „Veliki svet male Zoe” u Somboru

U subotu, 7. maja 2022. godine, u 17.00 časova, u „Fabrici snova”, na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće prikazana predstava „Veliki svet male Zoe” , Udruženja „Beo tim” CO Porodice Dimić.

Karte po ceni od 300 dinara dostupne su u prodaji radnim danima, počevši od četvrtka, 28. 4. 2022. godine, u terminu od 10.00 do 13.00 časova, na Vencu Radomira Putnika 2, ili na dan predstave od 16.00 do 17.00 časova.

Rezervacije ne primamo.

Predstava je nastala u saradnji sa Kulturnim centrom Krupanj, a u Beogradu je na redovnom repertoaru pozorišta “Pan teatar”. U predstavi igraju beogradski glumci : Petar Mihailović(igrao u serijama “Tajne vinove loze”-lik Bore,”Crveni mesec”-Dragiša,”Aleksandar od Jugoslavije”-Petar Živković…)Tijana Janković,Aleksandra Đurić(koje dugi niz godina uspešno igraju u beogradskim dečijim pozorištima i rade sa decom).

Jedna sasvim obična devojčica Zoe se bori sa pubertetom i onim što isti nosi. Da li se zaista bori? Da li će uspeti da se izbori? Da li samo treba da se prepusti? Kako da poveruje u sebe ?

Na njenom specijalnom mestu, na tavanu njene kuće ona mašta i sanjari, plače i smeje se, pleše i gleda u zvezde . A onda, njeni pra pra pra pra pra baka i deka,Karanfila i Života, izlaze iz slike, koja stoji na tom tavanu mnogo godina, zaustavljaju vreme . . i kreće akcija, igra, sanjarenje, strah, maštanje . Oni će pokušati da joj pomognu da zavoli sebe, da poveruje u sebe, da postane hrabra, ali i da ostane to što je . jednostavno Zoe. . .Da li će i uspeti i kako ?!

tekst i režija: Aleksandra Đurić

muzika: Novak Ašković

igraju:

Zoe: Tijana Janković

Baka Karanfila: Aleksandra Đurić

Deka Života: Petar Mihailović

Izvor i foto: Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor