Kamioni na prelazima do 4 sata, radovi na više puteva

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.15 časova, na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, Gradini 90, a na Šidu, 240 minuta.
Na auto-putu E-763, izvode se radovi na pranju i servisiranju tunela Brančić do 8. aprila od 8 do 16 časova, smer Surčin-Preljina, uz naizmenično propuštanje u voznoj i preticajnoj traci, saopštili su Putevi Srbije.

Auto-put E-75, čeona naplatna rampa Beograd – petlja Mali Požarevac, pravac Beograd – Niš – 5. aprila od 10 do 16 časova- radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, na više lokacija u dužini do 500 metara, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Požarevac, od 6. aprila do 6. maja radovi na rehabilitaciji na mostu.

Saobraćaj će se odvijati zaustavnom, dok će vozna i preticajna saobraćajna traka biti zatvorene za saobraćaj. Krak petlje Beograd – Požarevac i Požarevac – Niš biće zatvoreni 60 dana. Alternativni putni pravac petlja Smederevo.

Na deonici Vršac – Straža – radovi na sanaciji pločastih propusta do 1. jula uz naizmenično propuštanje vozila jednom kolovoznom trakom regulisano semaforom.

Kladovo – Negotin, na deonici Slatinska reka (Slatina) – Dušanovac – 6. aprila od 8.30 do 17 časova- radovi na ugradnji putno meteorološke stanice.

Za saobraćaj će biti zatvorena saobraćajna traka u smeru Kladovo – Negotin, dok će se u drugoj saobraćajnoj traci saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Izvor: Tanjug
Foto: AMSS