Inđija: Konkurs za najbolje idejno rešenje oslikavanja platoa kod Galerije Kuće Vojnovića

Kulturni centar Inđija u saradnji sa Srednjom školom „Dr Đorđe Natošević“ i Gimnazijom iz Inđije, raspisuje konkurs za najbolje idejno rešenje oslikavanja platoa i tribina ispred Galerije Kuće Vojnovića, 

Na konkursu čija je tema „Igra boja i oblika“ zainteresovani mogu konkurisati do 15. marta.

Konkurs je namenjen učenicima srednjih škola opštine Inđija. Za najbolje rešenje odluku će doneti građani glasanjem na zvaničnoj stranici Kulturnog centra na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram i to u periodu od 16. do 30. marta.

Proglašenje pobednika i dodela nagrada održaće se 31. marta, a početak uređenja platoa zakazan je za 1. april 2022. godine.

Konkursni materijal treba dostaviti na elektronsku adresu aleksandra.maglovmaljkovic@gmail.com i maja.kostic@natosevicin.edu.rs.

Radove će voditi i nadgledati Aleksandra Maglov, akademski slikar i profesor likovne kulture u Srednjoj školi „Dr Đorđe Natošević“ i Gimnaziji, Sanja Sajfert, viši kustos–istoričar umetnosti u Kulturnom centru Inđija i Galeriji Kuće Vojnovića, Maja Kostić, master inženjeri tehnologije i profesor u Srednjoj školi „Dr Đorđe Natošević“ i Ivana Radaković, strukovni inženjer tekstila u Srednjoj školi „Dr Đorđe Natošević“.

Izvor i foto: indjija.rs