Huawei Mobile Services: Sve što vam je potrebno na samo jednom mestu

Huawei sa svakim svojim novim proizvodom postavlja standarde tehnološke revolucije, a uz Huawei Mobile Services, u jednom uređaju možete imati sve što vam je potrebno

HMS (Huawei Mobile Services) je skup aplikacija, usluga i cloud funkcija koje Huawei pruža svojim korisnicima. Nudeći visokorazvijen sistem koji sadrži aplikacije koje unapređuju svakodnevno funkcionisanje i olakšavaju dinamičan ritam života, jedan klik vas deli od čitavog spektra mogućnosti. Svi vaši uređaji su povezani u jednom sistemu, sinhronizovani na jednom cloud-u. 

U okviru HMS uz Huawei Mobile Cloud sačuvajte bitne podatke na jednom mestu. Ovaj sistem omogućava da sačuvate sve svoje fotografije, video snimke, kontakte i prenesete ih na svoje druge Huawei uređaje. 

Neograničene mogućnosti uz Petal Search

U okviru HMS, Petal Search je jedna od najboljih aplikacija Huawei ekosistema. Ovaj mobilni pretraživač koji je dostupan u preko 170 zemalja i podržava preko 50 jezika, omogućava korisnicima da jednostavno pronađu informacije i usluge koje su im potrebne. Pored svega toga pomoću Petal Search možete preuzeti aplikacije sa drugih pouzdanih prodavnica aplikacija. Pritom, Petal Search štiti sve vaše podatke, te bezbedno možete surfovati internetom. 

Pored Petal Search, aplikacija za uređivanje fotografija i video snimaka – Petal Clip, uzdrmala je tržište i privukla pažnju mladih influensera. Za kreiranje video materijala i fotografija koje su podložne editovanju, potreban vam je uređaj sa visoko razvijenom kamerom. Pa tako, u kombinaciji sa Huawei nova 9 SE telefonom i njegovim sistemom AI Quad kamera, možete kreirati nezaboravne video snimke, urediti ih uz Petal Clip, i ostaviti trag na društvenim mrežama. Ova aplikacija je vrlo laka za korišćenje, nudi ambijentalnu muziku, filtere i teme kako bi upotpunili doživljaj, a može se preuzeti sa AppGallery. 

Istražite novi svet aplikacija uz AppGallery

Huawei AppGallery je jedna od najboljih svetskih prodavnica aplikacija gde možete preuzeti aplikacije koristeći bilo koji uređaj sve dok ima Android operativni sistem.

Kada se prijavite sa svojim korisničkim nalogom, možete pogledati različite kategorije koje Huawei prodavnica uključuje, kao što su društvene mreže (npr.TikTok), video igrice, finansije, itd. Unutar svake kategorije, naći ćete gomilu različitih aplikacija, rangiranih prema popularnosti među korisnicima. Svaka aplikacija uključuje informativne slike koje obuhvataju opšte informacije o funkcionisanju, broju preuzimanja i naravno tu je i veza za preuzimanje. 

Uređaj za sve uzraste

Trenutno najpopularniji uređaj kod mlađe populacije upravo je Huawei nova 9 SE. Cena mu je vrlo pristupačna i prilagođena svačijem budžetu, a pored toga, kupovinom ovog uređaja do 28.6. stičete pravo na 12 meseci besplatne zaštite ekrana od oštenjenja.

Budite i vi deo Huawei revolucije koja olakšava svakodnevno funkcionisanje milionima korisnika širom sveta.

###

O kompaniji Huawei Consumer BG

Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/ 

Za redovna obaveštenja o Huawei Consumer BG, pratite nas na:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileRS/
Twitter: https://twitter.com/huaweimobilers
YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiSrbija

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilers/

Google+: https://plus.google.com/+HuaweiDevice

  Kontakt sa medijima: 

Ljiljana Tojagić, Senior PR Manager 

New Moment New Ideas Company d.o.o

Hilandarska 14, 11000 Beograd

ljiljana.tojagic@newmoment.com 

tel: +381 64 405 7740